Kompetencer

Vi er passionerede og engagerede baseret på teknisk forståelse

Ekspertviden gennem hele processen

Løbende udvikling og viden om processer

Det velkendte gap, der er mellem teori og praksis, bliver hos Green Steel fyldt ud af den indgående know how, som vi har opbygget gennem årene.
Mange års erfaring med konstruktion og fremstilling af transportskruer gør os i stand til at forudse og imødegå de udfordringer, der kan opstå uanset om det er i udviklings-, produktions-, implementerings- eller driftsfasen. Viden om transport af forskellige materialer gør os i stand til at forudse, hvilken løsning der er den bedste til dit behov afhængigt af, hvad der skal transporteres, om der er behov for neddeling undervejs, og hvor langt det skal transporteres.

Vi bruger alle vores praktiske erfaringer til hele tiden at optimere vores konstruktioner og produkter, så du kan være sikker på altid at få markedets bedste løsning leveret fra Green Steel.

Design med omtanke​

Vores design tager udgangspunkt i dine behov. Der skal være en sammenhæng mellem størrelse og materialevalg, behov og kapacitet, dimensionering og den praktiske anvendelse. I designfasen sikrer vi, at der er harmoni mellem de forskellige kriterier, så vi hver eneste gang leverer transportsnegle, som lever op til forventningerne.

Kundetilpassede specialløsninger​

Gennem dialog skaber vi de bedste løsninger til jeres behov. Vi udvikler ofte løsninger i et tæt samarbejde og konstruktiv dialog med vores kunder. Det skaber en god behovsafklaring og dermed forventningsafstemning omkring den endelige løsning, så den både fungerer tilfredsstillende og bliver leveret til aftalt tid.

Miljø og bæredygtighed

Green Steel arbejder for en tryg og bæredygtig fremtid. Mange af vores kunder gør en stor indsats for at passe på vores planet. Forsynings- og miljøvirksomheder vælger ofte Green Steel som leverandør, og vi er glade for at dele deres vision om en mere bæredygtig verden. Udover at fokusere på at levere de mest effektive løsninger til vores kunder inden for eksempelvis bioenergi eller neddeling og genanvendelse af affaldsmaterialer, så gør vi os umage for at få vores råvarer og materialer fra lokale leverandører, så transporten ikke belaster miljøet unødvendigt.

Stabilitet og sikkerhed

Vi hjælper med at holde din produktion i gang.
Alt, der bruges, slides. Men med den rette vedligeholdelse og udskiftning af sliddele, så kan du opretholde drift, stabilitet og sikkerhed på dine snegletransportører i mange år.
Når du tegner en servicekontrakt med Green Steel, sørger vi for at kontrollere, servicere og evt. reparere dit anlæg løbende. Vi har de mest almindelige sliddele på lager, og det der ligger ud over det, kan vi hurtigt skaffe eller producere.

Vi gemmer de tekniske tegninger på alle de anlæg, vi leverer, så vi altid har mulighed for at finde frem til de rette reservedele og komponenter.

Vi tager ansvar for vores produkter og leveringer. Vi sørger for at vores leverancer bliver ordentligt monteret og justeret. Vi går ikke hjem inden det virker.

Cases

Projekter, vi har arbejdet på

Mange muligheder, god service og høj kvalitet er vores kendetegn.
Vi er specialiseret i at udvikle, producere og levere transportløsninger. Vores indgående kendskab giver os mulighed for at rådgive og udvikle løsninger til særlige behov, ligesom vi har kompetencerne til at levere flere forskellige former for snegletransportører.

Kundecase

Driftsikkerhed er alfa og omega

8 akselløse snegletransportører fra Green Steel sikrer transport af spildevandsslam m.m. på Danmarks største spildevandsrensningsanlæg, BIOFOS Renseanlæg Lynetten i København 2018. Da BIOFOS havde brug for at opgradere og udvide kapaciteten på renseanlægget, Lynetten, var

Læs mere »