KOMPETENCER

Rådgivning, udvikling,
konstruktion og produktion

Green Steel følger dig hele vejen fra ide til færdigt produkt.
En solid teknisk viden suppleret med lang erfaring i udvikling, konstruktion, produktion, levering og servicering af snegletransportører gør os til en habil rådgiver og sparringspartner til udviklingen af dit transportanlæg. Brug vores viden om konstruktion og produktion af driftssikre og effektive snegletransportører til at skabe den optimale løsning til dit behov.

Miljø og bæredygtighed

Mange af vores kunder gør en stor indsats for at passe på vores planet. Forsynings- og miljøvirksomheder vælger ofte Green Steel som leverandør, og vi er glade for at dele deres vision om en mere bæredygtig verden.

KNOW HOW

Løbende udvikling
og viden om processer

Det velkendte gap, der er mellem teori og praksis, bliver hos Green Steel fyldt ud af den indgående know how, som vi har opbygget gennem årene.
Mange års erfaring med konstruktion og fremstilling af transportskruer gør os i stand til at forudse og imødegå de udfordringer, der kan opstå uanset om det er i udviklings-, produktions-, implementerings- eller driftsfasen. Viden om transport af forskellige materialer gør os i stand til at forudse, hvilken løsning der er den bedste til dit behov afhængigt af, hvad der skal transporteres, om der er behov for neddeling undervejs, og hvor langt det skal transporteres.

Vi bruger alle vores praktiske erfaringer til hele tiden at optimere vores konstruktioner og produkter, så du kan være sikker på altid at få markedets bedste løsning leveret fra Green Steel.

DESIGN

Design med omtanke

Vores design tager udgangspunkt i dine behov.
Der skal være en sammenhæng mellem størrelse og materialevalg, behov og kapacitet, dimensionering og den praktiske anvendelse. I designfasen sikrer vi, at der er harmoni mellem de forskellige kriterier, så vi hver eneste gang leverer transportsnegle, som lever op til forventningerne.

Behov og levering

Kundetilpassede
specialløsninger

Gennem dialog skaber vi de bedste løsninger til jeres behov.
Vi udvikler ofte løsninger i et tæt samarbejde og konstruktiv dialog med vores kunder. Det skaber en god behovsafklaring og dermed forventningsafstemning omkring den endelige løsning, så den både fungerer tilfredsstillende og bliver leveret til aftalt tid.

MILJØ

Miljø og bæredygtighed

Green Steel arbejder for en tryg og bæredygtig fremtid.
Mange af vores kunder gør en stor indsats for at passe på vores planet. Forsynings- og miljøvirksomheder vælger ofte Green Steel som leverandør, og vi er glade for at dele deres vision om en mere bæredygtig verden.

Udover at fokusere på at levere de mest effektive løsninger til vores kunder inden for eksempelvis bioenergi eller neddeling og genanvendelse af affaldsmaterialer, så gør vi os umage for at få vores råvarer og materialer fra lokale leverandører, så transporten ikke belaster miljøet unødvendigt.

Service

Stabilitet og sikkerhed

Vi hjælper med at holde din produktion i gang.
Alt, der bruges, slides. Men med den rette vedligeholdelse og udskiftning af sliddele, så kan du opretholde drift, stabilitet og sikkerhed på dine snegletransportører i mange år.
Når du tegner en servicekontrakt med Green Steel, sørger vi for at kontrollere, servicere og evt. reparere dit anlæg løbende. Vi har de mest almindelige sliddele på lager, og det der ligger ud over det, kan vi hurtigt skaffe eller producere.

Vi gemmer de tekniske tegninger på alle de anlæg, vi leverer, så vi altid har mulighed for at finde frem til de rette reservedele og komponenter.