Brancher

Med vores erfaring fra et bredt udvalg af brancher og deres krav kan vi levere en løsning tilpasset dit særlige behov.

Biogas

- Kort levetid / hurtig slitage
- Syre + Slid
- ...

Affaldsanlæg

- Bio
- Husholdning
- ...

Fjernvarme

- Dosering
- Spildevand
- ...

Offshore

- Olie
- Spildevand
- ...

Pulp & Papir

- Syre + Slid
- Træpiller
- ...

Fødevarer

- Dosering af ingredienser
- Flydende medier
- Afskibning af rester
- ...

Pharma

- Transport pg dosering (fda...)
- Kemikalier og affald
- ...

Kemisk

- Resistant
- Dosering
- Udtræk
- ...

Procesanlæg

- Pneumatisk transportsystem
- Materiale opsamling
- Blandeproces
- ...

Miljø- og forsyning

Fokus på driftssikkerhed og fuld dokumentation hele vejen

Hos Green Steel er god kvalitet vigtig.
Spildevandsrensning, neddeling af affald og transport af materialer til produktion af bioenergi er eksempler på nogle af de kunder og opgaver, som vi samarbejder med. Mange af materialerne, som skal transporteres i disse brancher, kan udfordre både konstruktionen og det materiale, som transportsneglen er bygget op af. Til disse områder bruger vi ofte akselløse transportsnegle og tilbyderopbygning i special syrefast stål.

Driftssikkerhed er ofte alfa og omega i disse brancher, og derfor leverer vi også dokumentation for kvaliteten sammen med en vedligeholdelsesplan og tegninger.

Fødevarer

Høj kvalitetssikring samt godkendte materialer og konstruktioner

Den høje kvalitet i vores konstruktioner sammen med vores kendskab til materialevalg, kvalitetssikring og dokumentation gør os til en oplagt leverandør af transportsnegle til fødevarevirksomheder, som er underlagt strengkontrol.
Green Steel er allerede godkendt af Miljø- og Fødevarestyrelsen til produktion af udstyr til fødevareindustrien, så vi kan gå i gang med at løse dine opgaver med det samme. Green Steel ApS er registreret til at kunne producere udstyr i overensstemmelse med forordning (EF) nr. 1935/2004.

Download GreenSteels godkendelse fra Fødevarestyrelsen her:

Offshore

Vi leverer i materialer, der er velegnet til krævende miljøer

Materialevalget er afgørende for holdbarheden.
Gennem flere år har vi leveret transportsnegle til offshore industrien – ikke mindst som underleverandør til Victor – DST A/S, som arbejder med anlæg til offshore.
Til de løsninger er der blandt andet fokus på et materialevalg, da det er nødvendigt, at løsningerne kan modstå påvirkningen fra omgivelserne, samtidig med at driftssikkerheden skal være helt i top og behovet for vedligeholdelse så lavt som muligt. Vores kompetencer inden for dokumentation og kvalitetssikring er afgørende for vores kunder i offshore industrien.

Produktion

Vi tilpasser os dine behov

Fleksibilitet er en væsentlig faktor for Green Steel.
Transportsnegle til produktionsvirksomheder udgør en væsentlig del af vores forretning, og vi leverer transportsnegle og delkomponenter i alle mål og til mange forskellige formål i produktionsvirksomheder.
Afhængigt af formål og materiale har vi blandt andet mulighed for at tilbyde et stort udvalg af valsede vindinger, som sikrer den rette fleksibilitet og effektivitet til dit materiale. Fordi vi har vores egen produktion, har vi mulighed for at levere snegle, rotorer og delkomponenter efter dine færdige tegninger og behov.

Ingeniører

Ekspertviden gennem hele processen

Samarbejdet med eksterne rådgivere er vigtigt for Green Steel.
Vi samarbejder ofte med rådgivere og ingeniører i forbindelse med udvikling af projekter og nye løsninger, hvilket sikrer at vores erfaringer og tekniske viden bringes i spil lige fra begyndelsen.
Hos Green Steel er vi ikke begrænset til at kun at kunne levere standardløsninger – tværtimod er kundetilpassede løsninger langt den største del af vores forretning, og det gør os til en attraktiv og agil partner i mange udviklingsprojekter.

Slutbrugere

Sammen finder vi den rette løsning

Din løsning er vigtig for os.
Hos Green Steel behøver du ikke at kende alle detaljer, for at vi kan konstruere den transportløsning, du har behov for. Vi har mulighed for at komme ud i din virksomhed og sammen med dig finder vi frem til den rette transportløsning i forhold til dit behov.

Vi kan tage ansvar for projektet hele vejen fra idé til implementering, hvor vi undervejs sørger for den rette opmåling, udvikling af produktionstegninger og levering af den relevante dokumentation, manualer, vedligeholdelsesplan, sikkerhedsforskrifter, reservedelslister og certifikater.

Cases

Projekter, vi har arbejdet på

Mange muligheder, god service og høj kvalitet er vores kendetegn.
Vi er specialiseret i at udvikle, producere og levere transportløsninger. Vores indgående kendskab giver os mulighed for at rådgive og udvikle løsninger til særlige behov, ligesom vi har kompetencerne til at levere flere forskellige former for snegletransportører.

Kundecase

Driftsikkerhed er alfa og omega

8 akselløse snegletransportører fra Green Steel sikrer transport af spildevandsslam m.m. på Danmarks største spildevandsrensningsanlæg, BIOFOS Renseanlæg Lynetten i København 2018. Da BIOFOS havde brug for at opgradere og udvide kapaciteten på renseanlægget, Lynetten, var

Læs mere »